Marketing  Toolkit

Alles voor een vlekkeloze start…

Snel
resultaat

Om alle leden van de vereniging snel en efficiënt te informeren en op de hoogte te houden hebben we een heel scala aan tools voor je klaarstaan. Van kant-en-klare teksten tot grafische banners en drukwerk.

En als het nodig is, maken we iets op maat. Speciaal voor jouw vereniging.
En het mooiste is: alle marketing ondersteuning is volledig gratis! Ook het drukwerk.

 

Wij hebben de tools, laat ons helpen!

 

Teksten
Speciaal voor gebruik op jullie website of (digitale) nieuwsbrief hebben we gebruiksklare teksten klaarliggen. Hierin wordt helder beschreven wat SponsorDeals is en hoe het werkt. De teksten leveren we in word-formaat aan en zijn dus direct bruikbaar. En als het nodig is om een nieuw stuk tekst aan te leveren. Neem contact op!

Banners & Buttons
Via een button of banner naar jouw speciale sponsorpagina navigeren is eenvoudiger dan het intypen van een link. Daarom hebben wij een hele verzameling grafische banners en buttons voor je aangemaakt. Het plaatsen van deze elementen op jullie website of nieuwsbrief is zo wel heel eenvoudig geworden. Alle grafische elementen zijn heel erg herkenbaar en in veel diverse afmetingen beschikbaar.

Flyers & Posters
Soms is drukwerk zo gek nog niet. Iedere vereniging die zich bij SponsorDeals.nu aansluit heeft recht op gratis* drukwerk. We hebben flyers en diverse posters in de aanbieding. Zowel de flyers als de posters worden voorzien van jullie eigen logo. Iedere vereniging heeft recht op 5 gratis posters. Flyers (A5 of A6 formaat) kunnen we in overleg tegen kostprijs aanleveren. Meer weten? Klik hier!